Intrigi.bg Булевард Валя Ахчиева къта милиони

Валя Ахчиева къта милиони

809
0

Освен с професионалните скандали, Валя Ахчиева е известна и с тези от личен характер, свързани с високия й стандарт на живот

Неотдавна журналистката беше разкрита, че ръчка златисто БМВ за над 150 бона. Преди него тя отново сядала зад волана на джип от същата марка. А такава кола няма как да се купи с една заплата, категорични са колегите й. И тъй като тя няма мъж до себе си, остава загадка как точно си позволява подобни придобивки. 

Освен със скъпите си автомобили, Ахчиева се слави и с афинитета си към модата. Запознати разкриват, че тя има цяла колекция палта от естествена кожа, чиято стойност надхвърля десетки хиляди левове. 

Тя редовно се появявал в БНТ и с чанти за 700-1000 лв бройката на Армани. Преди години журналистката влезе в окото на бурята с амбициите си да пробие в бизнеса. Тогава стана ясно, че тя е собственик на 1000 декара гора край Рударци, оценявани на стотици хиляди лева. 

Ахчиева разгневила жестоко местните с идеята си да изгради там завод за преработване на отпадъци, без да се съобрази с екологичните норми. Фирмата й дори беше намерила испански инвеститори с идеята да се изградят съоражения над селото. 

Рударци се слави с изключително красивата си природа и не е чудно, че намеренията на Ахчиева предизвикаха остри реакции. И в крайна сметка Общината спря проекта, предават отРетро

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име