Intrigi.bg Актуално Вальо Михов по спешност в болница

Вальо Михов по спешност в болница

458
0

Вальо Михов беше хоспитализиран по спешност във ВМА. Легендарният бивш шеф на БФС и настоящ член на изпълкома на футболния съюз влезе в кардиологичното отделение на болницата заради сърдечни болежки. Престоят му под медицински надзор продължи 4 дни.

„Почувствах се зле и отидох във Военна болница, където се лекувам от години. Веднага ме приеха и ми назначиха нужните изследвания. И този път се разминах с операция на сърцето. Изписаха ме вече, в момента съм добре. Разхождам се всеки ден по час-два по докторска препоръка”, сподели пред „Уикенд” славният спортен деятел. През пролетта той страдаше от сериозна инфекция и не е изключено тя да е допринесла за последните му аритмии. 
Заради зачестилите здравословни проблеми Вальо стана пълен въздържател през 2019-а. 65-годишният бизнесмен и бивш спортист напълно е преустановил консумацията на алкохол от 4-5 месеца, а вече и не пуши. 

Подагра, бъбреци, дискова херния, проблеми с очите…

Това са само някои от заболяванията, измъчвали Михов през годините. Той бил само на 33, когато получил коварна страхова невроза. Отключили я цигарите, които му станали порок след края на активната му спортна дейност.  „Вкараха ме тогава във ВМА. Там след 17 часа, ако нямаше лекар около мен, пребледнявах. Младен Григоров ми каза, че трябва да променя начина си на живот, да тръгна в друга посока и да игнорирам дразнителите. Най-жестокото нещо е страховата невроза! Не я пожелавам на никого. Чак на 41 я преодолях”, споделя бившият футболист с прякор Вальо Дузпата. 
Когато преди няколко години сърцето му започнало да излиза от ритъм, Михов бил посъветван да се оперира в Западна Европа. Заминал да му правят аблация във френска клиника, но пък там пулсът му си бил нормален. Лекарите установили, че щом никой не го стресира, пациентът не страда от аритмия, пише „Уикенд“

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име