Intrigi.bg Спорт Българският кечист Русев дарява пари на останалите без работа заради COVID-19

Българският кечист Русев дарява пари на останалите без работа заради COVID-19

22
0

Българският кечист Мирослав Барняшев, познат на ринга като Александър Русев се включи в битката с коронавируса. Спортистът реши да дари солидна сума пари на всички членове на Световната федерация по кеч, останали без работа.

„В България казваме: „Не е много, но е от сърце“ Дарявам по 20 хил долара на всеки от кеч семейстовото, който е вкъщи и не получава заплата. Ние не можем без вас. Продукция, охрана и т.н. Обичаме ви!“, написа Русев в своя профил в Twitter.

В момента Световната федерация по кеч понася огромни загуби, тъй като ръководителите ѝ са принудени да провеждат своето шоу, включително и емблематичната Кечмания, без публика. Заради пандемията част от служителите на федерацията са освободени, а други не могат да работят заради карантина или забрана за пътуване.

Българинът Мирослав Барняшев е родом от Пловдив. От дете мечтае да се качи на ринга и не престава да преследва целите си. Заминава отвъд океана на бригада преди повече от 15 години. Преди да стане истинска звезда от ринга на Световната федерация по кеч, Барняшев работи като какво ли не – кара такси, работи като охрана в стриптийз бар, за да може да изплаща школата и тренировките си за кечист.

Първия образ на Миро е като руски злодей. Впоследствие на специална церемония с нашия флаг и химн, замислена като „Денят на Русев“, той „стана“ българин официално. Днес е най-успелият ни спортист отвъд океана.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име