Intrigi.bg Мистерии Българите сме насила покръстени турци, след 1878 г.

Българите сме насила покръстени турци, след 1878 г.

3553
4

Значителна част от българите нямаме български произход, това е обективен исторически факт.

Това коментира  министърката на външните работи Екатерина Захариева.Възродителният процес не тръгва от комунистите. Още след така нареченото „Освобождение“ започва процес на насилствена асимилация. Стотици хиляди турци са принудително покръстени.

Поповете вървят напред, а зад гърба им са руснаците с топовете. Който не се съгласи, или го изселват, или по-лошо, каза министърката.

Става дума за население, което е около две трети от сегашна България.Целта на руснаците е подобна на събитията в Македония и македонския етнос. Първо от турците да направят „българи“, а след това от българите – руснаци. По същия начин сърбите измислиха македонците, които после да станат сърби.

„Вижте в колко много градове и села у нас има джамии, а няма турци. Защо това е така? Кой би строил джамия в християнски град. Не е бил християнски, истински мюсюлмани и турци са били, и насила са ни направили българи“ – обясни Захариева.

Според нея, българският етнос е избягал от България още с турското нашествие. Истинските българи са се претопили в други славянски народи, където са емигрирали – поляци, чехи, руснаци.

„Нали виждате положителното отношение между българи и турци. Колкото и пропагандата да тръби, ние някак се уважаваме и се чувстваме близки. Това е защото сме една кръв и още се усеща.“  – каза още външната министърка.

Трябва да погледнем честно миналото си, и да го признаем. Никой няма да бъде правен насила обратно турчин, да стои какъвто си е. Но трябва да гледаме истината, а не да се правим на изкуствени глупави братовчеди на руснаците, е мнението на Захариева

.Източник: ovtzanews.blogspot.com

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

4 КОМЕНТАРИ

  1. Сайта не е достатъчно достоверен, за да се впрягам какво пише тук.
    Така че не коментирам думите като думи на Захариева, а като мнение изобщо – никой не е покръствал насила турците. Те все още си живеят в България, и все още са си мюсюлмани.
    Имало е в процес, в който са се покръстили български мохамедани (които преди това са били насилствено помехаданчени), но те въобще не са били турци. Съвсем наскоро имаше иследвания за ДНК на нацията, нямахме нищо общо с турците.

    Но е факт че много от бг турците са всъщност българи с турско самосъзнание.

    • Не ми ясно, защо отричате ТЮРКСКИЯТ си произход. Такова племе, като „ПРАБЪЛГАРСКО“ няма. Племената, които мигрират от Алтайските планини, Хиндокуш и изобщо от Азия, към Балканите и Европа са Тюркски племена. По-късно, след като са се смесили с пруги по пътя на миграцията са се нарекли българи. Ако погледнете етимологията на думата „БУЛГАР“, на турски се пише „bulgar“, а в централна Азия „bulghar“ ще видите, че това на тюркски език означава смесваме. Такъв е коренът и на думата „булашък“. Която се използва и в България, като диалектна от българите, в някои райони, като Североизточна България и означава смесена стара храна, с която предимно се хранят свинете. А турците в България използват същата сума за мръсни чинии.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име