Intrigi.bg Булевард Бунт срещу „Капките“! Искат да изгонят Рачков

Бунт срещу „Капките“! Искат да изгонят Рачков

1056
0

Зрителите на шоуто за имитации „Като две капки вода” са възмутени от поведението на Димитър Рачков като водещ. В интернет форумите широко се коментират маниерите му на поведение и дори феновете му са категорични, че преиграва ужасно. Почитатели на шоуто изливат недоволството си от постоянните му подскоци и кълчене по сцената, както и логореята му.

Именно заради безкрайните му импровизации в последния лайф на 11 март се стигна до тъпа ситуация – не достигна времето за всички участници да натиснат бутона на късмета и предаването бе прекъснато заради закъсняващата вечерна емисия новини. Тегленето бе направено в сряда сутринта в „На кафе”, пише „Уикенд“.

„Няма ли кой да укроти Рачков? Държи се като клоун. Имам чувството, че освен заучените две-три мимики, пет фрази и брадясали инфантилни смешки, няма какво друго да предложи. Какъвто е в „Капките”, такъв и по сватби, и по частни партита. Едни и същи лафове и подскоци до втръсване!”, недоволстват зрители. Най-гневните от тях гледали предаването само на запис, за да може да пропускат рекламите и скечовете на комика.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име