Intrigi.bg Актуално Бунтарка! Щерката на Румен Радев пътува само с градския транспорт (+Вижте Дарина...

Бунтарка! Щерката на Румен Радев пътува само с градския транспорт (+Вижте Дарина като Мерилин Монро)

139
0

Щерката на Румен Радев – Дарина, често може да бъде засечена в градския транспорт. Като една истинска бунтарка, тя не се притеснява да се вози с трамваите из София, без да ползва привилегиите на НСО.

Къдрокоската обожава да пътува с приятели в каравана, а това, което иска да откаже, са цигарите. Студентката обича да ходи с клинове, обува най-често кецове или кубинки, а цветовете, които предпочита, са бяло и черно, пише „Галерия“. Наскоро тя шашна приятелите си като се снима с руса перука тип Мерилин Монро като фатална жена.

Като всеки студент и тя обича купоните. Преди година макар да е заклета рокаджийка, тя бе щракната в дискотека в прегръдките на фолк изпълнителя Галин, където отишли с приятели.

Близките й я наричат бунтарка, а за татко си винаги е била слабост и любимка. Въпреки твърденията, че злепоставя президента със скандалните постановки, в които участва, и провокативните си снимки в социалните мрежи, Радев винаги се е гордеел с дъщеря си и не пропуска нейно представление.

Дарина е завършила с пълно отличие и специална грамота столичното 35 СУ „Добри Войников“, където учи в паралелка със засилено изучаване на френски език. Докато е в гимназията, извънкласно тя се занимава и с театър. От ІХ до XII клас щерката на Радев е част от училищната трупа „Ле Страпонтен“ и често играе все главни роли.

За любовта и за това има ли си приятел момичето засега мълчи и не споделя нищо в публичното пространство. Нейни авери твърдят, че в началото на лятото студентката по актьорско майсторство се е разделила с гаджето си Йоан Георгиев – шампион по мотоциклетизъм, с когото са били двойка близо година. Връзката им обаче се била разпаднала с гръм и трясък и двамата дори спрели да се следват в социалните мрежи.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име