Intrigi.bg Актуално Броят на пострадалите в мелето с автобус стигна десет, четири деца с...

Броят на пострадалите в мелето с автобус стигна десет, четири деца с тежки контузии

160
0

Броят на пострадалите в тежката катастрофа с автобус до Дом „Младост“ във Варна стигна десет, четири от тях деца, научи Varna24.bg.

Ето и последната информация дадена към 17.30 часа за тежкия инцидент от пресцентъра на полицията:

Огледът на ПТП-то, възникнало днес на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Вярност“ приключи.  В момента са предприети действия по изтеглянето на автобуса от мястото на произшествието. 

Общо 10 са пострадалите, на които е оказана медицинска помощ в болница, тъй като в болничното заведение след обяд са откарани от близките им още 3 деца на възраст между 10 и 13 г., които също са пътували в автобуса. 

За наблюдение в отделение „Неврохирургия“  е настанена 62-годишна жена, която е получила комоцио, продължават изследванията и прегледите на 45-годишния водач на автобуса. От останалите потърпевши: 7-годишното дете е получило мозъчно сътресение, а останалите деца  са с различни контузии на ръце, крака или гръден кош, няма опасност за живота им и всички са освободени за домашно лечение; 

42-годишна жена, водач на л.а. „Фолкваген“ е получила комоцио и контузия на гръден кош, също освободена за домашно лечение. Все още не е изяснена причината за възникването на ПТП-то, при което автобусът, при извършване на ляв завой  е преминал през разделителна ограда на платната на ул. „Вярност“, блъснал е два автомобила „Форд“ и „Фолкваген“, които са изчаквали на светофара, продължил е движението си и  се е блъснал и в стената на къща, встрани от улицата. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Работата по случая продължава.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име