Intrigi.bg Куриози Британка предлага голо домашно почистване

Британка предлага голо домашно почистване

42
0

35-годишната Клеър О’Конър вече има опит в почистването, но в хотел и напълно облечена.

Това е преди да започне настоящия си бизнес Fantasy Clean, който предлага услуга по почистване с тази малка подробност, че чистачката е напълно гола. 

Омъжената Клеър, която е майка на три деца, таксува по 95 паунда на час за напълно голо почистване, 85 паунда на час за чистене без сутиен и 75 паунда за чистене по бельо. 

Клеър, която е англичанка, споделя, че бизнесът й се намира в ранен етап на развитие, предава metro.co.uk.

„Чудех се защо да не опитам нещо различно. Реших, че някои може да се наслаждават. Аз съм доста директна, не съм срамежлив човек. Първите няколко пъти може и да е малко странно, но колкото повече опознавате клиента, толкова повече това отшумява”, казва тя.

„Ще бъде домашно почистване с един чистач и един клиент в дома, като очевидно няма да се излиза извън него. Няма да има докосване, без снимки, без екстри, само влизане, приключване на работата и заминаване”, казва Клеър. 

Въпреки че още не е изгладила спецификата, Клеър се надява предварително да провери клиентите, за да гарантира безопасността и комфорта си.

Когато разказва на съпруга си – 39-годишния Роб, за идеята, той решава, че е някаква шега, но в крайна сметка възприема желанието на половинката си.

По думите на Клеър Роб е с нея и е съгласен с идеята. „Той знае какъв човек съм”, казва тя.

Под статия за бизнес идеята на Клеър в сайта на местното издание Kent Online се виждат разнопосочни реакции на читателите.

Някои не са съгласни с бизнеса, като го сравняват с проституция.

Други пък смятат, че идеята й е страхотна, тъй като някои възрастни господа биха се радвали на цена по-ниска от таксата за посещение на лекар.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име