Intrigi.bg Булевард Бременната снаха на Сано вече не крие корема! Антоанет Пепе е в...

Бременната снаха на Сано вече не крие корема! Антоанет Пепе е в 6-ия месец

763
0

Вече няма и съмнение, че популярната инфлуенсърка Антоанет Пепе чака дете от доведения син на Александър Сано – Иво Карамански-младши. Влогърката, която е майка на три деца, вече трудно успява да прикрие четвъртото, което е напът.

В Инстаграм тя упорито се опитва да заблуди последователите си, като облича по-широки дрехи или се снима само от коремчето нагоре. Последното й видео стори обаче не остави и съмнение, че Сано и Нели Атанасова чакат внуче.

Антоанет е в доста напреднала бременност и се предполага, че вече е влязла в 6-ия месец.

Връзката й с Иво Карамански се развива доста бързо, което не е неочаквано за Пепе. Трите й деца са от двама различни мъже, с които отношенията й се развиха също толкова светкавично. Връзките й не траят повече от три години, а причините за разделите са едни и същи – изчерпани чувства и несходство в характерите.

Досега 25-годишният син на покойния мафиотски бос Иво Карамански не е имал сериозна връзка. Преди 3 години при тежка катастрофа той загуби лявата си ръка.

С Пепе излизат от близо година и макар майка му и Сано да не одобряват връзката им, Карамански-младши е лудо влюбен и нямал търпение да стане баща.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име