Intrigi.bg Булевард Братът на Стоичков отново в епицентъра на скандала!

Братът на Стоичков отново в епицентъра на скандала!

485
0

Братът на звездата Христо Стоичков – Цанко винаги е бил близо до скандалите и далеч от фамилията, шушукат в родния му град Пловдив.

Цанко от малък е в сянката на брат си и тя му пречи до ден днешен. Често се забърква в различни скандали, а в града, в който живее не се говори с добро за него. По-малкият брат Стоичков е в епицентъра на събитията и затова не се разбира с Христо, който никак не е доволен от печалната слава на Цанко. От скоро запознати разнасят и слухове за отношенията му с жените, които използвал и завличал, имал доста финансови проблеми? Близки до Цанко често са ставали свидетели на буйния му нрав и разправиите с различни представителки на нежния пол.

В сигнал анонимна дама твърди:

„Аз съм жена, която е била с Цанко. След като му дадох пари, които той ми поиска, ме завлече, заплашва ме и ме тормози. В Пловдив е всеизвестно, че Цанко има проблем с хората и чести конфликти заради буйния си нрав. Този господин обича скандалите и като доказателство ви пращам снимка от последната саморазправа и конфликт, който забърква на публично място. Както се знае той няма и късмет и успехи с жените“, пише нашата читателка.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име