Intrigi.bg Булевард Братът на Рачков пак арестуван

Братът на Рачков пак арестуван

478
0

Братът на популярния актьор Димитър Рачков – Петър, е бил арестуван, докато продава пико на клиент, след блестяща акция на бургаските криминалисти. Той бил закопчан пред дома си в ж.к. „Възраждане“, като преди това е следен седмици наред от ченгетата.

Разследващите дори имали предварителна информация къде дилърът къта дозите със синтетична дрога. При претърсването на апартамента на Рачков полицаите открили три запалки „Клипер“, които били натъпкани с дози метамфетамин, пише „Флагман“, като се позовава на свои източници. В жилището имало и още две пликчета с пико, които също били подготвени за продажба.

Черната овца в семейството на обичания актьор е с множество криминални прояви, но до момента все успява да се изплъзне от родното правосъдие. Най-фрапиращият случай е от март 2017 г., когато Петър бе сгащен заедно с още двама бургазлии при спецакция в кола, натъпкана със синтетична дрога и пособия за производството ѝ. При последвалия обиск в помпена станция в село Черни връх, където официално работи Рачков, беше открита и цяла нарколаборатория.

Разследващите обаче не успяха да докажат, че наркотиците са на бургазлията и той дори не получи обвинение по случая.

Рачков е хващан три пъти да шофира без книжка, но досега винаги се разминава само с глоби и съответно с чисто досие. Сега прокуратурата за първи път ще успее да закове Рачков, и то за сериозно провинение – пласиране на дрога. Въпреки това и сега бургазлията няма да влезе в затвора и ще се размине с условна, защото е неосъждан.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име