Intrigi.bg Куриози Брадърът Пеньо стана сервитьорка

Брадърът Пеньо стана сервитьорка

295
0

Станалият известен с участието си в „Биг Брадър“ Пеньо Даскалов започна работа като сервитьорка в родния му град, научи HotArena.

32-годишният Пеньо или Парис, както е по лична карта вече, мечтаеше за голямата сцена, но уви не проби нито като певец, нито като актьор, макар да завърши актьорско майсторство в колеж, пише „Телеграф“.

Запознати издават, че днес Пеньо изцяло е заприличал на жена. Той ходел на работа с женски дрехи и гримиран.Брадърът смени пола си преди три години и вече настоява да го наричат само Парис, към момента обаче няма мъж до себе си.

Пеньо и Парис

Пеньо и Парис са част от миналото ми. Приятелите ми вече ме наричат с друг псевдоним, който ще запазя в тайна, призна ексцентричният брадър. Именно заради това е отказал да участва в Ол Старс – не искал повече да го свързват със стари му имидж.

„Когато създам стойностни неща и съм готов да се похваля за тях, ще се завърна в медиите. Иначе съм обречен да ме питат само за Панайот и за носа ми“, мъдро обяснява Пената.

Ето как Пеньо от Биг Брадър стана истинска жена (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Поезията и киното

И нови проекти има! Той планира скоро да издаде дебютния си албум с изцяло поп звучене. Пеньо категорично подчертава, че няма да си позволи да излезе на пазара с нещо пошло и гротескно.

Другият проект е автобиографичният му роман, в който разказва за голямата си любов. Има и доза художествена измислица, но в основата си почива на истинската любовна история на Пеньо.

И това не е всичко! В момента Пеньо се занимава с актьорско майсторство. Учи в класа на Надежда Сейкова и Виолета Гиндева в колежа „Любен Гройс“.

И обещава да не се спре дотук. „Не бива да се ограничаваме само с дообогатяване на една своя дарба. Затова ще се развивам и с други, най-различни“, заключва Пеньо.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име