Intrigi.bg интриги БРАДВА! Рачков с половин милион лева назад! Прехранва се от кафене във...

БРАДВА! Рачков с половин милион лева назад! Прехранва се от кафене във Варна

81
0

С половин милион лева олекна Димитър Рачков, след като от Народното събрание окончателно забраниха рекламите на хазарт в медиите.

Митко печели значителна част от приходите си от няколко години, като участва в мащабни рекламни кампании на популярна верига казина. В тези кампании той си сътрудничи с Христо Стоичков и Горан Брегович.

Според източници, близки до актьора, финансовите последици от загубата на този ангажимент се оценяват на около 500 000 лева. Този удар върху финансите му е особено тежък за Рачков, тъй като бъдещето му в телевизията е неясно. След края на „Като две капки вода“ е под въпрос дали и кога комикът ще води друго телевизионно шоу. Името му засега не фигурира в есенните планове на Нова ТВ и не се знае дали продуцентът му Магърдич Халваджиян ще успее да му осигури друг комедиен формат.

Все пак Рачков няма да остане съвсем на улицата. Броени дни преди развалянето на най-доходоносния му ангажимент той отвори кафене във Варна. Барчето се намира в луксозен хотел в морската столица и предлага кафета и безалкохолни. Със сигурност приходите оттам обаче няма да се равняват и на една десета от това, което печелеше с хазартните реклами. Освен това, печалбите от кафенето няма да влизат само в неговия джоб, тъй като е в съдружие с братята Халваджиян.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име