Intrigi.bg Политика Борисов: Трябва по някакъв начин да преодолеем тази чудовищна криза (ВИДЕО)

Борисов: Трябва по някакъв начин да преодолеем тази чудовищна криза (ВИДЕО)

319
0

Вчера Радев каза, че партиите не агитирали за ваксиниране, но това не е вярно. Ние всеки ден правим това и казваме от месеци, че само така ще се оправи икономиката. А той сега се сети, виждате, че в Европа се справихме по най-лошия начин. Господ, който го спаси да живее – спаси, бизнесът също не виждам как ще оживее. Трябва по някакъв начин да преодолеем тази чудовищна криза. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който проведе среща с работодатели и синдикати в централата на ГЕРБ.

Румен Радев и Стойчо Кацаров ще дават сертификати и на хора само с една доза ваксина. Това е същото като да дадеш право на някой да шофира, когато е минал само изпит с листовки. Това е катастрофа, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Той заяви, че партията отсега се подготвя с програма, която да бъде готова преди изборите, за да може след това да се вземат бързо мерки за стабилизиране на страната.

Притеснително е, че мерките на служебния кабинет важат само до президентските избори. След Радев и потоп – това е техният принцип. България ще съществува и след месец ноември, заяви Борисов.

Не мога да разбера защо цената на тока се вдига 4 пъти. Това трябваше да бъдат фиксирани цени от юни още, изтъкна лидерът на ГЕРБ и припомни, че от 1 януари не са защитени от бум на цените на тока и битовите потребители.

Той заяви още, че ГЕРБ са сезирали институциите за разследването на прокуратурата за неправилно разходване на европари: „Ние наложихме корекции на фирмите, които хитруват в Северозапада. пратихме сигнали до прокуратурата и сега виждате по тях как е работено и е свършено разследването“, обясни Лъзечар Борисов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име