Intrigi.bg Политика Борисов срещна Заев: Пури, коняк, гаджета и други простотии

Борисов срещна Заев: Пури, коняк, гаджета и други простотии

337
0

Няма нищо по-смешно от глупаци, които се мислят за умници… От Гьоте насам някои постоянно го доказват. Пресен пример: Зоран Заев, премиер на Северна Македония, кацна в София и моментално отиде да се види с бившия премиер на България Бойко Борисов. В централата на ГЕРБ. Какво са говорили не е важно, защото са думи на вятъра. Борисов давал оценки на служебното правителство, на президента Радев, на българо-македонските отношения. Заев се хилеше до него, загрял от горещите прегръдки при посрещането.

Да нарушиш протокола и вместо с представители на държавните институции да се метнеш на врата на нежелан от обществото залязващ политик, е страшна тъпотия. Ама те така се бяха разбрали още преди два дни по телефона, призна пред Фрог нюз активист от борисовата партия, в желанието си да оправдае своя вожд. Не му се получи.

Борисов се чувстваше на седмото небе, че е натрил носа на държавния глава и служебния премиер. Всъщност доказа за пореден път, че е водач на безмозъчен тръст.

Попитали радио Ереван:

Какво е общото между Бойко Борисов и Орце Камчев и какво ги различава?

От радиото отговорили:

Общото е, че и двамата са богати по съмнителен начин. А се различават по това, че Орце го арестуваха и разследват, а Борисов все още е на свобода…

(Йордан Камчев, известен като Орце, е македонски бизнесмен, разследван за корупия и пране на пари. В хода на разследването се оказва, че има „българска следа“ и това са приятелствата на Орце с български политици, сред които Борисов. Дори известно време се укривал от властите в Скопие у нас.)

Идиотското поведение на Борисов и Заев доказа, че българи и македонци са едно. Както и, че и българи, и македонци трябва да се отърват от двамата час по-скоро.

На вчерашната среща Заев подари кутия с пури на Борисов, като се похвали, че били от САЩ. Банкянският отвърнал: „Тия пури само Радев ги прибира, както и неговите хора. Пури и коняк. Приемам ги като символика, братко мой“.

Оказва се обаче, че пурите са кубински, а Борисов бърка ром с коняк (от случката с видеото от срещата на президентски съветник с бивш митничар).

Любчо Нешков, журналист: В интервю за едно сръбско издание Заев обяви, че първото му гадже било от Сърбия. Час по-късно бе пунат клип, как той в Дойран казва: Първото ми гадже от този квартал, в този град и това аз ще помня винаги…

Борисов, како вујкото на Заев, би му раскажал за Мата Хари, човечките потреби и како да собере евра и злато во фиока…

Тия двамата няма как да родят нещо полезно за македонци и българи. По дефолт.

Емил Азар

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име