Intrigi.bg Политика Борисов се кръсти – не се меси на Гешев! Заръчал му да...

Борисов се кръсти – не се меси на Гешев! Заръчал му да ”размаже” всичко живо що цапа

254
0

Борисов заръчал на Гешев да “размаже всичко живо, което цапа въздух, земя, вода”. Държавният обвинител можел да арестува когото си иска. Премиер и прокурор се разбрали как да работят, а от там насетне Борисов не се намесвал. Не му влизало в работата.

С тези думи коментира работата на главния прокурор Иван Гешев премиерът Бойко Борисов и се прекръсти пред журналистите. 


„С този прокурор се разбрахме да се размаже всичко живо, използвам жаргон, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода. По това сме се разбрали. Дали арестуват министър, дали арестуват зам.-министър или който и да, това не е моя работа и не ме интересува, и не ми е долагано. Това се заклевам“, заяви премиерът.


По-рано президентът припомни, че е задал ясни и конкретни въпроси на премиера Борисов и главния прокурор Иван Гешев заради разпространените СРС-та, което стана и повод за изказването на премиера.


„Когато партията на Радев мен ме подслушваше в тоалетната, аз не обвиних никого. Даже нещо повече, когато разбрах сега, ми стана много неприятно. Аз нямам, и в това се заклевам, нищо общо с това. Искат да ме замесят. Което зависеше от мен, го направих – наредих на ГЕРБ думата „импийчмънт“ да не я произнасят“, каза Борисов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име