Intrigi.bg Политика Борисов: Само за 6 месеца съсипаха всичко, което ние години градяхме

Борисов: Само за 6 месеца съсипаха всичко, което ние години градяхме

2562
0

Стягайте се и не се поддавайте на провокации. Видя се за 6 месеца 4 пъти повече платихте за ток, спряха всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, 214 починали днес, никакви мерки и никаква ваксинационна кампания. Само за 6 месеца съсипаха всичко, което ние години градяхме. Това каза от Дупница лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Политическите партии трябва да помолил своите симпатизани да отидат да се ваксинират. Видяхте Америка и Европа, всички стадиони пълни. Всичко работи, вече и без маски в самолетите, а ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Трябва да се срамуваме от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато цял свят тръгва да им работи икономиката, ние ще вадим пари от бюджета да подкрепяме бизнес и желаещите да отидат някъде“, каза Борисов.

„Откъде накъде данъкоплатците ще плащат за тестове. Донеси сме ваксини безплатни, най-хубавите – 3 млн. ваксини. Сутрин учениците няма да ходят на училище, ама вечерта трябва да се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, ама аз или данъкоплатецът трябва да му платят теста, за да отиде на ресторант, къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става, трябва да се обединим и по 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Над 200 са умрелите, болниците са пълни, това ни донесоха“, каза лидерът на ГЕРБ.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име