Intrigi.bg Политика Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!

Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!

520
0

Oт опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори, и стават злобни и жлъчни. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Стара Загора.

По думите му в последните години се инвестира все повече в инфраструктура и резултатите са видими.

Борисов заяви още, че от опозицията нямат какво да покажат. „Искаме нещо да им намерим дефект, но те нищо не са строили, нищо не са правили“, каза още той, цитиран от „Фокус“.

„Следващата седмица ще открием нов германски автомобилен завод в Пазарджик. Плюс околовръстното, пътя Пловдив – Асеновград. Искам да видя дали за сезона ще успеят да стане пътят до Слънчев бряг, за да няма тапи изобщо. В Бургас световно първенство по лека атлетика ще се провежда – и там искам да видя как вървят нещата следващата седмица“, заяви Борисов.

Той посочи, че в момента в България се правят огромни строежи. „И те затова беснеят – яд ги е, защото виждат, че и доходите се вдигат, и инвестициите са големи. Виждате президента като има нещо хубаво, вика: „Това хубаво, онова хубаво“. А иначе лошото само за правителството. Разбираме ги, и те водят своята политическа стратегия“, коментира премиерът.

Борисов коментира и външната политика на страната. „Онзи ден и „Гардиън“, и руските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете внимателно казват, че добре се оправям. Трудно ми е, но балансът засега го има. Успяхме да водим балансирана политика и с Русия, и със САЩ. Аз се съпротивих Черно море да стане зона на конфликти, защото това е най-опасното. Важно е, че успяхме и с Турция да се разберем и сега да имаме 0% миграционен натиск, когато в Европа се сцепват. За чужди оръжия на територията на България аз не съм чул“, каза той.

Министър-председателят напомни, че в сряда у нас ще дойде гръцкият му колега Алексис Ципрас, за да започне строежът на интерконектора Гърция-България. „Искаме отвсякъде да можем да получаваме газ, за да може България да е независима“, обясни Борисов.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име