Intrigi.bg Политика Борисов: Подкрепете ПП за разследване на главния прокурор, не е Господ

Борисов: Подкрепете ПП за разследване на главния прокурор, не е Господ

248
0

Подкрепяйте техния закон за разследване на главния прокурор – говорете с колегите и го подкрепете, ние няма от какво да се притесняваме. Мен ме намериха в къщата в Банкя и пак там ще ме намерят. Подкрепете тази точка, главният прокурор е човек като всеки един, той не е Господ, ако сгреши – трябва да има човек, който да го разследва.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред ръководството и народните представители от партията.

Предлагам работещ вариант – Кирил Ананиев, финансист, те си избират енергетик и сядат. За да отида аз на разговор по тия теми подготвен. Те /бел. ред. – ПП/ бягат от експертен разговор, искат да направим шоу – да се скараме и да не стане с първи мандат. За втори мандат, ако не го направите да изчислим сметките, въобще няма да има втори мандат и трети няма да има, заяви Бойко Борисов и посочи, че това експертните групи са вариант да има правителство – каквото и да било, каза той.

Борисов отново посочи, че правителство може да се направи до месец май, за да се преде народа през зимата. Те се готвят за избори, цялата им тактика е да се готвят за избори, заяви още Бойко Борисов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име