Intrigi.bg Политика Борисов от Facebook на фона на джипа: Има ли по-опитен от мене?

Борисов от Facebook на фона на джипа: Има ли по-опитен от мене?

499
0

Бойко Борисов не изневери на себе си и направи коментар на изборните резултати към момента там, където сме свикнали да го виждаме – във Facebook. Под снега и на фона на джипката, лидерът на ГЕРБ призова за мир, цитира девиза ”Съединението прави силата”, нарече останалите неопитни, изтъкна се като най-голям познавач на европейските и световни институции и се извини на медиите.

„Разбирам огромното самочувствие на тези, които искаха да говорят от името на народа. Но ако имаш 4-5-9 процента, доста смешно е да говориш от името на народа. След няколко дни ще благодарим на целия суверен. Имаше доста прилична избирателна активност. ЗА мен е добре да има голямо представителство в парламента“, отсече Борисов и допълни:

„Чувам изказвания. И без петел ще съмне. И без Борисов, и без ГЕРБ, и без вас. Имате ли по-опитен от мен? С по-голяма международна подкрепа? Някой, който се е справил с три кризи“, изтъкна се Борисов.

„Нека бъдем по-смирени“, призова лидерът на ГЕРБ и продължи:

„Нека не се чудим кой с кого може и не може. Познавам много по-добре Европа и света как работят като институции. Предстоят най-важните месеци тази година, докато влезе в сила планът за възстановяване. Никога не съм казвал, че сме идеални. Знам каква отговорност нося… Омръзна ми да я нося сам. Знаете ли, мили мои, колко ми е лесно да ви гледам сеира? Има много да се учите…“, коментира още Борисов.

„Вместо да се дрънкаме кой е по-велик, нека да помислим тази година дали можем да сме толкова консолидирани.. светът ни гледа, Европа ни гледа. Ако няма стабилна политическа обстановка тука нищо няма да се получи с фондове, зелена сделка… Тези с по 4-5-9% искали да правят нещо анти-Борисов. Чудесно, направете го. Но спомнете си какво направиха „Орешарски“.

„Станахте депутати. НАли това беше зора от лятото? Искахте преврат, обяснявахте, че хората не ни искат. Ето. Видяхте. Най-мирната, евтината кампания проведохме ние. Извиняваме се на медиите че използвахме този начин на разговор, защото това не е добра практика…“, посочи Борисов и за пръв път адресира проблемът с липсата на журналисти покрай него.

„Предлагам мир. Да сложим експертите, да поемем отговорност и да направим за България максимални усилия да излезем от пандемията. Да тръгнем нагоре. ова ми е предложението. Порадвайте се, после помислете – кое е стабилно и кое не. Нали уж “Съединението прави силата”? Айде да видим можем ли да се обединим в името на държавата”, завърши Борисов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име