Intrigi.bg Политика Борисов отвърна на президента: Партията на колегата Радев ни остави с 3...

Борисов отвърна на президента: Партията на колегата Радев ни остави с 3 долара пенсия

34
0

Животът ни доказа колко навременни и правилни са били мерките ни. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на живо за ”Господари на ефира” в социалната мрежа Фейсбук. Борисов, Томислав Дончев и ген. Венцислав Мутафчийски преповториха нещата, които са казвали до този момент по всички въпроси-за болестта, за ерките, за маските, за тестовете и т. н.

Борисов не пропусна да покаже, че се е засегнал от думите на президента Румен Радев.

Тези пари, които искат да се похарчат, откъде са? Някои викат, че хазната е празна.  

Партията на колегата Радев ни остави с 3 долара пенсия. Всеки българин, който иска да се прибере, ще го приберем . А представи си, че детето ти е в чужбина. А ние забраним да си дойде. Дали ще е добре?

Всяка мярка е с разбиране, че не трябва да има струпване. Предприятията трябва да работят, защото колапсът ще е пълен. Германските и френските заводи може би ще минат на електричество. Докато не тръгват тези заводи, и нашите не могат да тръгнат. Най-важното-на първо място е здравето. Произвеждаме високотехнологично облекло. В петък ще видите уникални маски, ще си ги произвеждаме. Колегите от другите държави със сълзи се молят.

Нашите облекла минимум 50 пъти могат да се облекат. След 4-то пране излизат без пари. И на шивачите трябва да се каже едно благодаря, и те са на първа линия.

Колективният имунитет е важен за цяла Европа. Като тръгнат сезонните работници… Тактиката е колкото се може по-плавно. Както виждате болните се лекуват по най-добрия начин. За радост почваме да изписваме. Само Господ да е милостив. Представете си какво му е на испанския колега, как тировете за хладилници се използват за морги. Проблемът е голям.

Любопитното е, че когато се даваше думата на Мутафчийски, тя бързо бе взимана от Борисов, дори по медицинските въпроси. Наскоро социологическо проучване показа, че Мутафчийски е задминал Борисов по рейтинг.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име