Intrigi.bg Политика Борисов: Нека дойдат и видят каква война се води

Борисов: Нека дойдат и видят каква война се води

491
0

B регионите на ДПС сме направили много.Това каза премиерът Бойко Борисов във видео във „Фейсбук“.

„Това не е само, където има кметове на ГЕРБ. Не ги делим хората“, посочи министър-председателят.

Той отчете, че ГЕРБ е направил много в смесените региони и в тези, където има мюсюлманско население.

„Ако не видят, че държавата България е тяхната, ще дойдат и ще ще ги вземат за един ден. Затова го правим. Не да ни викнат: „браво“, а да видят, че ги обичаме, че сме един народ“, изтъкна Борисов.

Пред жителите на благоевградското село премиерът Борисов каза, че политиците имат вина, че по география не са учили много. Министър-председателят увери, че си записва селата и че правителството предвижда да се отделят в нова програма един бюджет 50-100 млн. лв. именно за инфраструктура в малките населени места.

С аплодисменти и възгласи „Бойко! “ жителите на Велинградското село Грашево посрещнаха премиера.

„Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат в тези региони и да видят. Освен ГЕРБ и ДПС – каква война и каква битка се води между двете партии. Нека дойдат и видят, колко има от „Да, България“, от БСП, от Мая Манолова. Тук да дойдат, където е войната между ГЕРБ и ДПС и кметовете са само от тези две партии. Нека тук да дойдат и да видят кой кой е в тази ситуация“, заяви премиерът, возейки заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков на задната седалка.

„С вас сме, София не е България“, обърнаха се към Борисов жителите на селото. От своя страна той им обеща реконструкция на пътя и се похвали с нови автобуси за учениците от населеното място.

„Говорят от името на народа. Било народно въстание. Ами тези са повече от протестиращите, само дето са дошли тука, за да кажат за свършена работа, какво сме направили. Кои са идвали? „, каза Борисов на тръгване.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име