Intrigi.bg Политика Борисов: Листата на БСП е шпионин – държавна сигурност

Борисов: Листата на БСП е шпионин – държавна сигурност

593
0

Hа представянето на платформата на ГЕРБ за евроизборите, премиерът Бойко Борисов не пропуска да коментира листата на БСП.

„В листата на БСП има само един човек, който може би разбира нещо от европейска политика. От там нататък е шпионин – държавна сигурност, шпионин – държавна сигурност. Бях сигурен за Иво Христов, видях ги онзи ден как се гледат той и Корнелия Нинова. Невключването на Сергей Станишев в листата означава, че нашите опоненти нямат нищо общо с европейските социалисти, това ще е тълкуванието навън“, отбеляза премиерът.

„По всяка една тема показахте компетентност и няма шанс някой да ви надбори или да излезе по-добре подготвен“, похвали той кандидатите за евродепутати от ГЕРБ – но довърши „затова съм сигурен, че ще започват и ще свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние шамарите си ги изядохме, нашите уроци си ги научихме. Мисля че всички са наясно на какво реагират хората“.

Борисов припомни и изключителния успех на българското европредседателство.

„Не случайно навсякъде България се сочи като пример, за това, което правим и се прави. Освен това знаковата среща ЕС-Турция се проведе в България и на нея дойдоха президентът Туск, Юнкер, Ердоган. Срещата Китай-ЕС след това не се проведе в Румъния, а в Брюксел. За какво говори това?“, каза премиерът.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име