Intrigi.bg Политика Борисов: Крещящо е мълчанието на Радев за руските санкции

Борисов: Крещящо е мълчанието на Радев за руските санкции

29
0

Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Румен Радев, на депутата Слави Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов по повод решението на Русия да забрани влизането на влизането на осем граждани на ЕС на територията на Руската федерация, сред които са председателят на ЕП – Давид Сасоли, заместник-председателят на Европейската комисия – Вера Юрова и главният прокурор на Берлин – Йорг Раупах. Вчера Борисов заяви, че държи на европейската солидарност и подкрепя позицията на ЕС срещу решението на Русия.

Борисов коментира и политическите си опоненти от БСП, които вчера решиха да върнат третия мандат за съставяне на правителство.

„Имаме решение на конгрес на ГЕРБ да не прави коалиция с БСП, така че уважаемата колежка Нинова да не ни вкарва в риторика за коалиция“, категоричен е Борисов.

Той коментира, че в момента се върши „мръсната работа на кандидат-президента Радев“.

Определи това, че правителството в оставка продължава да работи като „наглост“ – ние сме уволнени, а в същото време казват, че Борисов продължава да управлява.

„Прости им Господи, те не знаят какво правят“, допълни Борисов, който в утрото на Великден беше на посещение в Семинарията и разговаря с духовници.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име