Intrigi.bg Актуално Борисов инспектира новия бул. „Левски“ във Варна: Ако беше лесно, щеше да...

Борисов инспектира новия бул. „Левски“ във Варна: Ако беше лесно, щеше да го строят и комунистите

931
3

Премиерът Бойко Борисов пристигна във Варна, където направи инспекция на новия варненски булевард „Левски“. Заедно с него бе и финансовият министър Владислав Горанов.

Съоръжението ще бъде пуснато в пълния му обем, но при временна организация на движението. „Ние го правим за варненци“, обяви Борисов пред журналистите. „С новия булевард Варна изглежда по съвсем различен начин и, ако си обективен, няма как да не го видиш и признаеш. Подготвили сме се дори при огромно наводнение всичко да е наред. Ако беше лесно, щеше да го строят и комунистите. Трябва да се помисли и за още едно кръгово до последния светофар. Нека мотористите не го тестват сега. Има неща, които още се довършват по булеварда. Вие сами ще го усетите по трафика. Всеки ден ми пращаха снимки, по снимки го ръководех проекта. Предложили сме втори мост между Варна и Аспарухово за публично-частно партньорство. Поканил съм и Виктор Орбан“, разкри премиерът.

14

„Две трети от автомагистрала „Хемус“ трябва да са факт до 2022 г., което ще е от полза за хората в цяла Североизточна България“, каза още премиерът. По думите му пътят ще е изцяло построен до 2024 година. Борисов допълни, че предстоят промени в законодателството за предприемането на принудителни отчуждавания, които да облекчат процедурите и да скъсят времето за реализацията на инфраструктурните проекти.

В отговор на въпрос премиерът посочи, че на Велики четвъртък иска само да си гледа работата и да е по-смирен. „Не ме интересува кампанията, да правят каквото искат“, каза Борисов и допълни, че в ГЕРБ са подадени оставки, текат и много сериозни проверки от страна на институциите, чиито резултати се очаква да излязат.

 „По традиция делегация на Светия Синод отива за свещения огън, но този път сме резервирали едно място в самолета за владиката Наум от Северна Македония, който да го занесе на нашите съседи“, каза още Бойко Борисов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ах голямо изказване направи Борисов! Ако било лесно комунистите щели да го строят…! Хахахаха. Комунистите обаче, когато са строили нещо, то нещата издържат по десетки години, защото в тях се влагат качествени и здрави материали с цел дълготрайност, а това, което прави сегашното правителство е от ден до пладне и едвам изкарва гаранционния срок и започва да се руши и чупи! Така, че не виждам защо Борисов подценява комунистите, след като техните неща са градени с идеята да издържат по десетилетия, а не като сегашните идеи и цели само да се отбие номера, колкото да се усвоят парите от Европа!

  2. ,,Правим го за варненци“ каза ББ…Ами то как да го правите за Видинчани като е във варна…Ама докато го пуснете и той/булевардът/ потъна…потъна бе…вие какво викате ? ами,природа нам ко ,туй онуй…всичката ви е такава…предния коментиращ го каза ,,онези“ строяха за векове,вие за ден до пладне

  3. АЗ ,вика, по снимки РЪКОВОДЕХ проекта…той затова и пропадна пътА щото ББ му е бил проектант и технически

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име