Intrigi.bg Актуално Борисов за уволнения доцент от УНСС: Защо ни забъркват в техните проблеми?

Борисов за уволнения доцент от УНСС: Защо ни забъркват в техните проблеми?

150
0

Отказах няколко покани за откриване и един ден отидох само отвън в двора, защото директорът искаше да ми благодари. Аз пожелах успех на студентите и преподавателите и видях отвън само корпуса, дори не влязох. Защо сега ни забъркват в техните проблеми, които явно имат, не знам защо.

Те направиха пътека преди години, за да им помогна. А сега ние сме спрели като всеки гражданин отвън пред корпуса, за да погледнем, и не виждам защо да нямаме това право? Нито познавам доценти, нито съм наясно с отношенията им, камо ли да правя кампания. Това каза премиерът в оставка Бойко Борисов относно уволнения доцент от УНСС Мартин Осиковски.


Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) уволни преподавател, който критикува посещение на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в учебното заведение.


Доц. д-р Мартин Осиковски е уволнен дисциплинарно с мотива, че е уронил престижа на университета, каза той пред Свободна Европа. От пресцентъра на висшето учебно заведение потвърдиха за уволнението на преподавателя в катедра „Медии и обществени комуникации“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име