Intrigi.bg Политика Борисов за ПП: В момента става чудовищно купуване на гласове

Борисов за ПП: В момента става чудовищно купуване на гласове

165
1

„В момента става чудовищно купуване на гласове – по 10 000 накуп. Всеки депутат, когото купуват, е все едно купуват 10 000 гласа.“ Това заяви пред симпатизанти в Пазарджик лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По време на събранието присъстваха още депутатите на партията Тома Биков, Делян Добрев, Красен Кралев, Десислава Атанасова, Екатерина Захариева и Дани Каназирева.

„Представяте ли си да беше обърната ситуацията, аз да викам по лаборатории и апартаменти чужди депутати, да им говоря за принципи, дали им говорят за принципи там“, каза Борисов и изтъкна, че сегашната ситуация показвала, че не ГЕРБ, а „Продължаваме промяната“ е в изолация.

„ГЕРБ били в изолация, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат. Този, който ми пожелаваше да седя на диванчето, сега седна той. Има карма в живота“, коментира още той.

Той изрази надеждата си „агонията да приключи“ още следващия петък – препратка към 7-дневния срок, който „Продължаваме промяната“ имат, за да сформират нов състав на Министерския съвет и да го представят пред президента Румен Радев. До следващия петък мандатът трябва да бъде изпълнен или върнат на държавния глава.

„Успяхме да ги спасим (правителството в оставка – б.р.) във взимането на изключително грешни решения по аматьорски начин извършени – актуализацията на държавния бюджет“, посочи още лидерът на ГЕРБ, като според него от „Продължаваме промяната“ са получили много уроци.

„Благодарение на Кирил Ананиев и другите колеги приеха един изцяло нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим интересите на полицаите, пожарникарите, лекарите, медицинските съсловия, общините и други“, допълни още Борисов и се похвали, че е спечелил множество басове относно управлението на ПП.

„Спечелих маса басове с приятели, че няма за година да построят дори къщичка за птички. Няма нито магистрали, нито тунел, нито мост. Нищо!“, заяви още той.

Той отрече категорично слуховете да работи заедно с президента Румен Радев, нито да има каквито и да е договорки помежду им.

По думите му сближаването в позициите с Радев идва от това, че президентът „не може да не види, че ПП не стават“ и не могат да овладеят проблемите с инфлацията и резкият скок в цените.

„Те не си дават една сметка, че за всичко идва Видоведен. Това, което ни правиха на нас, сега какво им правят на тях – животът им го прави. Затова са толкова зли“, посочи Борисов.

Бившият премиер повдигна и темата за появилия се в някои медии видеоклип, за който се твърди, че показва Кирил Петков и Лена Бориславова как влизат заедно в апартамент.

„Ние така и не разбрахме, понеже този въпрос не се задава. Това, което се върти из интернет, тези хора, които приличат на тях, те ли са, или не са. Един журналист да ги беше питал: „Вие ли сте“, те да кажат: „Не сме ние“, да знаем, че не са. Но може би някой има доказателства, че са. И те намериха по-лесното, медиите им е забранено да питат, било личен живот. И моето беше лично. Ама на един личния живот трябва да го разпориш, а на другите не е хубаво, защото са семейни“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Малко преди да започне общото събрание на ГЕРБ в Пазарджик, Борисов разгледа спортна площада „Зоната на здравето в града“, съпровождан от кмета на Пазарджик – Тодор Попов. Заедно с него бе и бившият външен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Екатерина Захариева.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. БОЙКО , ТИ СИ НАЙ ДОБРИЯТ СПЕЦИАЛИСТ В ТАЗИ ОБЛАСТ ….УЧИМ СЕ ОТ ТЕБ !!! ЗНАЕШ ЛИ ПОГОВОРКАТА ЗА „УЧИТЕЛЯ“ И “ УЧЕНИКА ….КОЙТО СТАНАЛ ПО ДОБЪР ОТ УЧИТЕЛЯ СИ !! ОСВЕН ТОВА ИМАШ И ПАРИ КОЕТО , НЕ Е МАЛОВАЖГНО , НАЛИ !! АКО ОТИДЕШ МАЛКО НА “ ДВЕБЕЛАРИУМ“ …ЩЕ БЪДЕ НАЙ ДОБРЕ !! И НЕ МИНАВАЙ БЛИЗКО ОКОЛО “ СВИНЕФЕРМАТА “ …ЩЕ ВЗЕМАТ , ДА ТЕ СБЪРКА …И КЛЪЦ ..ГЛАВИЧКАТА !! ха-ха-ха-ха

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име