Intrigi.bg Политика Борисов за Божков: Да си пише човекът. Всеки може. Аз си строя

Борисов за Божков: Да си пише човекът. Всеки може. Аз си строя

546
0

Да си пише човекът. Какво лошо има? Всеки може да пише. Аз си строя с колегите. По този начин премиерът Бойко Борисов официално адресира през журналисти разпространените тази сутрин компромати от бизнесмена Васил Божков. По-рано от премиерския джип Борисов, Владислав Горанов, Николай Нанков и Севдалина Арнаудова пуснаха завоалирани реплики по повод последните разразили се скандали в страната. Четиримата инспектираха строежа на АМ “Хемус”.

ФрогНюз припомня, че тази сутрин бившият хазартен бос Божков публикува нови чатове с премиера, като му чрез тях му честити рождения ден. Този път вместо инициалите Б.Б. се виждаше и телефонен номер, а комуникацията бе на латиница – препратка към изказването на Борисов преди няколко дни, в което той посочи като “невъзможна” подобна кореспонденция заради стария си мобилен телефон, който не разполага с кирилица.

Борисов шеговито коментира и скандалният от вчера аудиозапис, в който с вулгарен език се адресира председателят на народното събрание Цвета Караянчева. Гласът от записа прилича на Борисов, но премиерът загатна, че това е имитация и спомена името на актьора Ненчо Балабанов, който е известен негов имитатор:

„Това са 10 години вече. Това са 10-15 години, нищо ново не научиха. Като наближат избори започват по един и същи начин – ментета, записват се Е, Ненчо Балабанов да го вземат, той най-готино ме имитира и да кара от сутрин до вечер“, посочи Борисов.

Премиерът коментира и рекордния брой 105 случаи на коронавирус, които бяха регистрирани у нас за последното денонощие.

„Трябва да свикнем с мисълта, че вируса го има, да се пазим и да внимаваме. Доста сме усвоили техниките за борба с инфекцията. Няма да затваряме повече. Имаме всичко необходимо да се борим с вируса“, подчерта той.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име