Intrigi.bg Политика Борисов: Дано да се поздравим с осем евродепутата, не искам да сте...

Борисов: Дано да се поздравим с осем евродепутата, не искам да сте кучки

609
0

Не искам да сте кучки. Това каза Бойко Борисов по повод коментара на Елена Йончева, че премиерът превръща страната в турска провинция. Искам да сте истински, призова той на представянето на кандидатите в евролистата на ГЕРБ-СДС.

 Борисов изтъкна работата на България по Пакета Мобилност и грешките, а който с поред него „българи са отрязали главата на транспортните работници“.

Борисов коментира промяната в решението на ДБ водач на листата да бъде евродепутата Светослав Малинов, който не присъства на гласуването на Пакета Мобилност. „5 години там и накрая друг водач на листата“.

Като свалим ГЕРБ и СДС какво ще правим е въпрос, който опонентите не си задават, подчерта Борисов. За хората от БСП апартаментите и ниските цени не са никакъв проблем, те са свикнали да живеят в скъпи жилища от 9 септември 44-та. Лошо ни удариха и от това зависи дали сме си сложили голяма обица на ухото, призна Борисов. От удара искам да излезем обединени и силни.

Забранявам да се вкарвате в говоренето на омразата, обърна се лидерът на партията към членовете. По думите му дори когато ГЕРБ греши, си понася наказанията.

Заедно ще успеем да постигнем резултати който ще надхвърли очакваните от злонамерените ни опоненти. Това обяви председателят на СДС Румен Христов след обявяване на Евролистата на коалицията между СДС и ГЕРБ. Дано имаме щастието и търпението да се поздравим с победа с осем евродепутата.

Мария Габриел каза: Благодаря за възможността да бъда лидер на евролистата на ГЕРБ и СДС. Ще приложа опита и идеите си в полза на гражданите. Благодаря на Бойко Борисов и на Румен Христов.

„Европейският съюз е идеи, програми и бъдеще. Европа ни предостави финансиране на инфраструктурите, малкият и среден бизнес“, допълни еврокомисарят.

„За да не позволяваме други да вземат решения вместо нас. България е зеницата на очите ни на Европа. Тя трябва да бъде пазена във всеки един момент“, коментира Габриел. „Ще си върнем доверието в ЕС с диалог. Ще изпратим силен сигнал на национално и европейско ниво. Нека пазим България“, завърши Габриел.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име