Intrigi.bg интриги Бойко Рашков и ловната му дружинка вилнеят пияни, влачат прасета с джип

Бойко Рашков и ловната му дружинка вилнеят пияни, влачат прасета с джип

131
0

Депутатът от „Продължаваме промяната“ и бивш министър на вътрешните работи Бойко Рашков е бил на лов в Хасковско, издават потресени читатели на агенция ПИК, които алармират за безумията на ловната му дружинка.

Рашков заедно с бившия депутат от „Български земеделски съюз“ в 40-ото Народно събрание Иван Стаматов и с кандидат-кмета на „Продължаваме промяната“ в Маджарово Петър Петров се отдали през миналия уикенд на запой и на стрелба по диви прасета.

Според читатели на ПИК, които изпращат и снимки от лова на бившия вътрешен министър, е подаден сигнал на спешния телефон 112. В сигнала е посочено, че бившият земеделски депутат Иван Стаматов, бившият вътрешен министър, депутат от „Продължаваме промяната“ Бойко Рашков и още ловци два дена пияни ловуват без бележка в държавен дивечовъден участък „Чифлика“ над Маджарово.

Има убити прасета. Прасетата се влачат с джипа на Бойко Рашков.

Полицията в Маджарово ги крие, защото шефовете са назначени от Бойко Рашков, издават запознати. 

ПИК научи още, че в дивечовъдния участък, който е стопанисван от голяма хасковска фирма за обработка на метали, все пак се извършва проверка от МВР и Министерството на земеделието. Веднага след като са предупредени за нея, Рашков и компания са се оттеглили във вилата на Иван Стаматов, намираща се в дефилето на река Арда под Маджарово.

Припомняме, че Рашков е запален ловджия. През 2021 г. агенция ПИК го спипа да ловува с турския милионер Фуат Гювен в ловното стопанство на Ракитово край Велинград. Знае се, че бившият вътрешен министър поддържа приятелски отношения с Гювен, който е считан за един от най-близките бизнесмени на Ахмед Доган.

Петър Петров (вдясно), кандидат за кмет на ПП в Маджарово. Иван Стаматов (в средата) е бивш депутат

Ловната дружинка на Бойко Рашков влачи прасета с джип

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име