Intrigi.bg Политика Бойко Борисов: Президентският пост никога не ми е бил интересен

Бойко Борисов: Президентският пост никога не ми е бил интересен

317
0

Никога не ми е бил интересен президентският пост, защото искам работата ми да има видими за хората резултати, но въпреки че знам, че машинният вот се манипулира, ние ще се борим за победа.

Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във „Фейсбук“. 

„Шоуто на „партиите на промяната“ в парламента надмина по рейтинг „Шоуто на Слави“ – взаимно се наричат „палячо“ и „прасе-касичка“. Едната партия се опитва да плати за разцепването на другата, обвиняват се взаимно в кадруване. Въпреки това в парламента има здрава коалиция около актуализацията на бюджета, водена от ДПС. Има ли по-голямо лицемерие от това“, написа още Борисов.

„Служебното правителство на Румен Радев се провали в най-важните сектори, затова хората протестират. Президентът постигна целта си, обществото е разделено и в страната цари хаос. Като резултат нямаме работещо правителство, а държавата похарчи близо половин милиард за избори тази година – 135 милиона ще струват поредните избори през ноември“, заяви той.

„Най-добре би било да има обща демократична кандидатура срещу диктатурата на Румен Радев. Никога не ми е бил интересен президентският пост, защото искам работата ми да има резултати, видими за хората. Въпреки че знам, че съдията на мача е купен и машинният вот се манипулира, ние ще се борим за победа на терена! Имаме силен отбор и това ги вбесява“, допълни Борисов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име