Intrigi.bg Политика Бойко Борисов: Неблагоприятно политическо развитие е сегашната коалиця да не управлява

Бойко Борисов: Неблагоприятно политическо развитие е сегашната коалиця да не управлява

275
0

„Неблагоприятно политическо развитие е сегашната коалиця да не управлява“. Това каза премиерът Бойко Борисов във видео във Фейсбук. Министър-председателят обърна внимание, че от „Фич“ предупреждават, че факторите, които биха могли да доведат до понижаване на рейтинга са неблагопроятни политически развития.

„Неблагоприятно политическо развитие е сегашната коалиця да не да не управлява. Сегашната коалиция получава стабилна положителна перспектива. Неблагоприятно – идват други и спираме да си говорим за тези неща“, каза Борисов.

По думите му после ще се питаме защо сме върнали държавата две-три години назад. Министър-председателят коментира, че опонентите му се опитват да се оправдаят, че случващото им се било заради ГЕРБ преди тях. „Обаче като дойде ГЕРБ на власт – всички фондове работят до ден днешен. При някаква политическа промяна, за тях промяната е несигурност, защото елементарно е да се види, когато сме ние, е оценките са стабилни, положителни, най-добри. Когато обаче има риск те веднага казват – от несигурни резултати от изборите“, изтъкна премиерът.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име