Intrigi.bg Политика Бойко Борисов: Изборите вече са опорочени, маскари ни шефът на комунистическата следствена...

Бойко Борисов: Изборите вече са опорочени, маскари ни шефът на комунистическата следствена служба

987
0

Изборите вече са опорочени с действията на Бойко Рашков. Румен Радев демонтира демокрацията, защото е абсолютно наясно, че по никакъв друг начин не може да спечели изборите. Това заявиха Томислав Дончев, Даниел Митов и Тома Биков от ГЕРБ на брифинг в централата на партията, от който видео се излъчваше пряко във Фейсбук.

Има стотици сигнали за полицейски произвол, координиран директно от Бойко Рашков, казаха от ГЕРБ, няколко часа, след като служебният вътрешен министър съобщи, че Цвета Караянчева е оказвала натиск върху директор на кърджалийското МВР. От партията отвърнаха, че Рашков е набедил Караянчева без никакви доказателства. 
Това е отпадъчен материал. Той действа като истински комунист и ДС, заяви Биков и предупреди, че политическата криза, в която се намираме, ще прерасне в институционална.

От своя страна Даниел Митов посочи, че който не знае как е изглеждал 9 септември ‘44 година, сега може да види. В изявлението се включи и лидерът на партията Бойко Борисов, който на няколко пъти отбеляза мощната евроатлантическа подкрепа, която има ГЕРБ. Че има терор, че има репресия и че е само срещу една партия и децата го видяха, заяви Борисов и продължи: Обръщам се към другите политически партии – след нас ще дойдат и за вас, макар, че вие сте деца на комунисти. Питам медиите дали са наблюдавали друг път такова яко вмешателство на друго правителство.

Борисов бе категоричен, че ГЕРБ не е дала и една стотинка за търговия на гласове. Маскари ни шефа на комунистическата следствена служба. Това не е демокрация. В неделя ще видите и хаоса в изборния процес – докараха и машините на Мадуро, и флашките на Мадуро, предупреди още Бойко Борисов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име