Intrigi.bg Политика Бойко Борисов зададе тон срещу мощна анти-ГЕРБ вълна: Налагат страх, искат война?...

Бойко Борисов зададе тон срещу мощна анти-ГЕРБ вълна: Налагат страх, искат война? Имат я!

395
0

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде да се разбере, че партията му няма да похарчи младежите в ГЕРБ и ще ги държи встрани от риториката за шпионските скандали. Но предупреди опонентите на партията, че „изчегъртването” на ГЕРБ няма да стане с „назначаването на червени и пембени кадри”.

Борисов проведе поредна среща с младежкия актив на ГЕРБ в централния партиен офис.

„Няма една реална политика или реално нещо, за да може да влезем в спор. Налагат страх. Щом са избрали да се мразим, аз като шоп – най-обичам да мразя! Винаги съм бил за консенсус и за мир, те искат война – имат я!”, категоричен беше Борисов.

„Тези хора нямат граници, но можеха да изчакат. Няма служба, няма министерство или семейство без слабост. Няма идеално нещо. Но да кажеш, че му липсва почтеност на човек, който в НАТО е подкрепен с докладите си и по темата с руските шпиони, към кого не е почтен?”, запита още лидерът на ГЕРБ по отношение на кадровите смени в службите. „Те, партньорите, работят бавно, видяха, че ние сме първи, но има и мощна анти-ГЕРБ вълна и наблюдават, слушат и ще се произнесат. Ние няма да харчим нашата младежка сила по тези неща”, каза той.

„Оптимист съм за ГЕРБ и за дългосрочните планове за партията”, посочи Борисов по време на дискусията с младежките структури.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име