Intrigi.bg Политика Бойко Борисов: В политиката инатът на никого не е дал добро

Бойко Борисов: В политиката инатът на никого не е дал добро

187
0

След като разгледа възстановеkата с 600 хиляди лева държавно финансиране църка в Стряма, край град Раковски, премиерът коментира насрочената дата за изборите на 4 април така:

„Дето се вика, в политиката инатът на никого не е дал добро“, каза Борисов. Той изрази загриженост и че на 4 април е най-строгият пост на евреите, а католиците имат Великден.

„На 4 април католиците празнуват Великден, надяваме се, че ще отидете и да гласувате, няма само да се веселите“, каза още премиерът.

„Това е другото богатство, което успяхме да постигнем – колкото може повече хора да остават в по-малките населени места. А те като имат чист въздух, природа, красота, училища, детски градини, ясли, индустриални зони, като имат поминък, защо да отиват в големия град“, заяви още Борисов в Раковски, където разгледа изградения спортен комплекс.

По думите му младите хора в България се чувствали по-сигурни, което се дължало на ежегодното увеличение на доходите, и затова създавали семейства. „И за радост – навсякъде има ръст на раждаемостта“, изтъкна Борисов. Кметът на Раковски Павел Гуджеров пък му благодари за това, че правителството осигури финансиране за изграждането на нова детска градина в близкото село Чалъкови за около 1.8 милиона лева.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име