Intrigi.bg Крими Богаташки син е помлял шестте коли в Бургас

Богаташки син е помлял шестте коли в Бургас

298
0

22-годишният Антон Михов е шофьорът на черната G класа, която тази сутрин, помля 6 коли на ул.”Митрополит Симеон” в супер центъра на Бургас, пише Флагман.бг. Антон е син на Калчо Михов, влиятелна фигура от туризма, стопанисващ крайбрежен бар в Поморие.

Катастрофата стана рано тази сутрин, а младият бургазлия се държа крайно неадекватно на мястото на инцидента. Той отказа да даде проба за алкохол и наркотици и беше в състояние, в което трудно можеше да обясни не само случилото се, но и какво точно прави в този район на града. Оказало се, че няма валидна книжка, която му била отнета. Според една от версиите, Антон е отивал да търси млада жена, която живеела на ул.”Райна Княгиня”.

Със сигурност той е влязъл от кръстовището на ул.”Константин Фотинов” към ул.”Митрополит Симеон” с висока скорост. Помлял е шест коли и буквално е забил джипа си пред къщата на друга митична фигура от бургаския ъндърграунд.

Много е вероятно Антон Михов да не е очаквал улицата да е тупик или да мислил да мине по бул.”Алеко Богориди”, подобно на сливенското камикадзе, предизвикало зрелищната каскада часове по-рано. Само много ранния час е причината да няма жертви, защото мястото наистина е оживено, казват живущите в района. Антон е задържан за 24 часа, предстои прокуратурата да реши дали ще иска удължаване на ареста му.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име