Intrigi.bg Булевард Блатечки заведе новата си любов в Португалия! Децата им – първи дружки!

Блатечки заведе новата си любов в Португалия! Децата им – първи дружки!

85
0

Все по-сериозна започва да става връзката между Асен Блатечки и новата му половинка – Елеонора Янакиева. Наскоро двамата се завърнаха от романтичен воаяж в Португалия, където прекараха 1 седмица.

Близки до двойката разкриват, че отношенията им са в доста напреднал етап. Двамата вече живеят заедно, а приятели на актьора не изключват вероятността да й предложи брак.

Припомняме, че Блатечки имаше дългогодишна връзка с Екатерина Горанова, от която има дъщеря. Раздели се с нея заради моделката Диляна Попова, която му роди син Борил.

Макар силно да обичаше както Катерина, така и Диляна Попова, той не е имал брак или годеж с нито една от двете. Нещо повече – нито с Диляна, нито с Катерина си е позволявал да се появява в социалните мрежи. С Елеонора обаче не само имат общи снимки, но и самият Блатечки си позволява в интервюта да споделя за новата си любов.

„Досега не сме го виждали толкова влюбен. Двамата са неразделни, постоянно обикалят Европа и са истински щастливи. Нищо чудно скоро да видим и пръстен на ръката на Ели“, коментират авери на секссимвола на българското кино.

Доказателство за сериозните отношения на двойката е и фактът, че са запознали децата си. Елеонора има син на около 10 години и дъщеря на име Мария, която е на възрастта на щерката на Блатечки. Катето и Мария не само се познават, но и са си станали много близки.

Синът на Ели също се разбирал прекрасно с Борил на Блатечки.

По всичко личи, че скоро Елеонора и Асен ще се радват на едно голямо семейство.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име