Intrigi.bg Булевард Благо Георгиев става татко за пети път! Бременна ли е Ивана Главчева?

Благо Георгиев става татко за пети път! Бременна ли е Ивана Главчева?

226
0

Татко за пети път май ще става Благо Георгиев. Половинката му Ивана Главчева е бременна, шушукат в светските среди, а бърза проверка на Интриги.бг в Инстаграм профила й не отхвърля вероятността да е надула корема.

Щерката на Ванко 1 все по-рядко публикува снимки в социалната мрежа. Само допреди няколко месеца Ивана заливаше Инстаграм пространството със сторита. Освен това прави впечатление, че красавицата доста подозрително прикрива коремчето си на последните снимки – я е облякла широки дрехи, я е скрила тази област с крака си…

На никое от скорошните си фотоси Ивана не показва стройната й стегната си фигура – нещо, с което преди не спираше да се хвали и афишира.

„И да е бременна, няма да разберете скоро. Ивана е много суеверна“, разкриват нейни близки.

За самия Благо идеята да направи бебе на половинката си никога не е била чужда. Той има две деца от първата си жена – Христина, едно момченце от Есмер Омерова, с което се сдоби година след сватбата, и един син от Златка Райкова, който вече е на 5 години.

Така и не успя обаче да забремени последната си съпруга – Полина, с която сключи брак преди 2 години. Малко след развода Джизъса и Ивана се събраха и още тогава ексфутболистът не отхвърляше идеята за бебе

„В сериозни отношения сме. Не знаел дали ще се стигне бебета и сватби, защото това е Божа работа“, сподели тогава Благо.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име