Intrigi.bg Политика Бимбалов: Наблюдаващият прокурор – извратен воайор, който се пипа по еректиращия си...

Бимбалов: Наблюдаващият прокурор – извратен воайор, който се пипа по еректиращия си джоб

830
0

Тамън се притесних, че всичко тия дни се свежда до сарми и баклави и попаднах на извънредна пресконференция на Прокурватурата. Млада прокурорка, по очила и прическа, в ролята на прелъстителна Снежанка, публично привика министърът на вътрешните работи Бойко Рашков на разпит.

Всъщност тя нито веднъж не го нарече министър, през цялото време му казваше доцент Рашков. От нейното червило това звучеше като нарочна обида. Не се видя, но подозирам, че в ръцете си държеше камшик и беше готова да набие овързания министър, унижен да се влачи на четири крака като доцент. Но по-важният детайл се крие в причината Рашков да бъде призован от Прокурватурата. Министърът… извинете, доцентът бил казал в интервю по националното радио, че знае детайли по делото „Хемус“. Тук настръхнах. Явно родната Прокурватура е преживяла коледен катарзис, обсебена е от коледния дух и е на път да привика и бившето ни божество Бойко, за да го пита коя е онази „прекрасна госпожа“ Мата Хари, за която той открито говореше по медиите. Не знам този Бойко дали е доцент, но предполагам, че строгата господарка от Прокурватурата ще измисли подобаваща обида и за него. Чакам да видя.


Иначе, в съзнанието ми вече се загнездва най-важният образ от родното правосъдие. Това е образът на Наблюдаващия Прокурор. Този блюстител на правдата всъщност е извратен воайор, който зяпа безмълвно възбуждащите престъпления и се пипа по еректиращия си джоб, изпълващ се с кървавите пари, откъснати от вмирисания труп на държавата.
Извинете. Честита Коледа.

Радослав Бимбалов, Фейсбук

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име