Intrigi.bg Мистерии Бил Гейтс с кошмарни прогнози, чакат ни по-страшни времена от „ерата коронавирус“

Бил Гейтс с кошмарни прогнози, чакат ни по-страшни времена от „ерата коронавирус“

1042
0

Бил Гейтс разкри кои са новите заплахи за планетата. Той предсказа глобални климатични промени, биотероризмът и опасност от нови по-заразни пандемии. Според него, всичко това ще сполети човечеството през следващите десетилетия.

Припомняме, през 2015 г. Гейтс предрече коронавируса. Тогава той заяви, че ни очаква зараза, която тотално ще промени света. Бил Гейтс заяви пред влогър от YouTube, че изменението на климата и биотероризмът ще са следващите глобални проблеми. Той дори предупреди климатични изменения, които може да са по-смъртоносни от коронавируса.

„Всяка година може да умират много повече хора, отколкото в настоящата пандемия. Ако нещата останат непроменени през 2100 от промените в климата ще умират 5 пъти повече хора годишно, отколкото в настоящата пандемия. Другата голяма опасност е биотероризмът. Някой, който иска да причини щети, може да създаде вирус. Ще се сблъскваме не само с естествено причинени пандемии, като сегашната, но и с такива, имащи произход от лаборатория“, казва още Бил Гейтс.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име