Intrigi.bg Куриози Билетите за Лили Иванова по 180 лева, пайнерките пеят в Пловдив за...

Билетите за Лили Иванова по 180 лева, пайнерките пеят в Пловдив за 5! Вижте още кой колко струва на родна сцена

521
0

Лили Иванова и Димитър Рачков продават най-скъпите билети за естрадната и музикална сцена у нас.

Само преди дни комикът изнесе „Забраненото шоу на Рачков” в зала 1 на НДК на цени за вход от 80 лева. През декември в същата зала в три последователни вечери концерти ще изнесе Лили Иванова, която тази година вдига тавана на рекорда за най-скъп билет от 180 лв., нещо, което не се е случвало в родния шоу бизнес за БГ артист.

От кака си Лили в видял и цигуларят Васко Василев, който пусна билети за концерта си през ноември, пак зала 1 на НДК, от 150 лева. В топ 3 на най-скъпи билети влиза Ицо Хазарта, който ще представи първия си солов албум в НДК, а билетите вървят от 30 до 120 лева.

120 лева струват билетите за дуета Ал Бано и Румина Пауър. Двамата се събират за втори път заедно  и ще изнесат концерт в Арена Армеец на 2 декември. Такава е цената на билетите и за Дийп Пърпъл, които ще пеят в Арена Армеец на 7 декември, като най-ниската цена е 40 лв. Любе ще пеят в НДК на същите цени и на същата дата, само че в НДК.

Браян Адамс гостува в Пловдив на 14 ноември. Билетите за шоуто му вървят от 60 до 120 лева. За първи път у нас ще пее френската Лили Иванова – Мирей Матийо. Тя ще направи рецитала си в зала 1 на НДК на цени от 60 до 120 лева, но има и ВИП места межди 120 и 200 лева.

Камен Донев ще изнесе юбилейното 500-тно представление „Народно творчество”, което ще се състои на 19 декември в Арена Армеец. Цените на билетите са от 25 до 60 лева.  

Мариус Куркински отбелязва 50 годишния си юбилей със сборен спектакъл „Мариус 50”. Билетите за Арена Армеец на 21 декември се продават между 20 и 50 лева. На 13-и декември в зала 1 на НДК се събират диско звездите Шейла Боник от Бони М, Прешъс Уилсън от Иръпшън и Сандра. Благовест и Светослав Аргирови също ще се включат в шоуто, а феновете трябва да се бръкан между 40 и 130 лева, ако искат да видят любимците си на сцената. Мирослав Илич тази година ще направи големия си концерт у нас в Пловдив с цени на билетите от 30 до 870 лева, но има и ВИП пакети по 100 лева. Големият концерт на Пайнер на 3 декември е също в Пловдив. Талоните за вход се продават по 5, 8 и 10 лева.

На 13 май гръцката звезда Никос Вертис се завръща на българска сцена на 13 май. Той ще пее в Арена Армеец, а билетите вървят между 40 и 80 лева, пише „Телеграф”.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име