Intrigi.bg Политика Биков: Предлагала ли е Нинова 30 млн. лв. на Миков?

Биков: Предлагала ли е Нинова 30 млн. лв. на Миков?

593
0

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков запита публично лидера на БСП Корнелия Нинова, дали е предложила 30 млн. лв. на предшественика си Михаил Миков, за да заеме мястото му начело на левицата.

„Ние имаме доста сериозни източници на информация в тази посока. Очакваме отговорът на Нинова веднага, ако тя има да каже нещо по този въпрос. Ако тя замълчи, ще приемем, че отговорът е – да. След като тя има претенцията да бъде морален стожер, нека да отговори и на тези въпроси”, заяви Биков.

След това той продължи да спекулира по темата, като заяви, че тя повдигала още въпроси.

„Въпросът е откъде са дошли, как биха били върнати и какви ангажименти са били поети? Ние имаме конкретна информация, но ще изчакаме отговора на г-жа Нинова, защото така е коректно”, допълни депутатът от ГЕРБ.

Биков също така заяви, че управляващата в България партия създала висок стандарт в българската политика, защото с постовете си се разделят хора, за които има „дори и сянка на съмнение“ за някаква нередност.

„Има отечествен фронт срещу управляващото мнозинство, който е разнороден и в който участват най-различни субекти. Ние вярваме, че българските граждани няма да позволят страната да потъне в хаос, каквото искат г-жа Нинова и нейните приятели”, каза още Тома Биков.

Колегата му Спас Гърневски пък припомни приватизацията на дружеството „Техноимпекс”, в която Корнелия Нинова е участвала.

„Корнелия Нинова е в БСП от 2003 г., а апартаментът й е купен през 2004 г., когато вече е била в партията. По едно и също време с Корнелия Нинова сме били в СДС по времето, когато партията управляваше. Искам да попитам как тя като млада и синя активистка, успя да извърши приватизация на „Техноимпекс?”, попита Гърневски.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име