Intrigi.bg Политика Биков от ГЕРБ: Чакаме да получим отговор

Биков от ГЕРБ: Чакаме да получим отговор

219
0

Тома Биков и Александър Иванов питат изведен ли е от страната професионалнияj длъжник Данаил Николов.

„Вчера посетихме дома на Данаил Николов”, коментира Тома Биков във видео, публикувано във Фейсбук. „Днес сме в центъра на София, пред министерството на финансите. Тук работи началникът на г-н Румен Спецов. Румен Спецов е продал своята фирма с шест милиона оборот за 500 лв. на г-н Данаил Николов”.

„Имаме няколко въпроса към Асен Василев, който твърди, че познава г-н Спецов от много отдавна, от години, като един страхотен специалист”.

„Първият ни въпрос е дали Николов е в страната. Дали е бил изведен от страната, малко след като се разчу за сделката с г-н Румен Спецов. Този въпрос е към министъра на вътрешните работи Бойко Рашков”, заяви Тома Биков, който бе придружен от Александър Иванов.

„Задаваме тези въпроси и ще чакаме да получим отговор. Асен Василев трябва да каже дали проверява тази сделка . Издирили ли са г-н Данаил Николов, за да го питат, той имал ли е информация, че тази фирма, която купува за 500 лв. с 6 млн. оборот има задължения към хазната за 1,5 млн. лв.?”, попита Биков.

Александър Иванов показа договора за въпросната сделка между Николов и Спецов, който ще бъде оставен на служебния министър на финансите Асен Василев.

„Днес сме в София, скоро и цялата страна”, допълни Биков, като обеща още разкрития по „много теми”.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име