Intrigi.bg Политика Бивш шеф на НСО: Не трябва да има политици с почти пожизнена...

Бивш шеф на НСО: Не трябва да има политици с почти пожизнена охрана като Ахмед Доган

468
0

„Не трябва да има политици с почти пожизнена охрана като Ахмед Доган.“ Това заяви в интервю за Дарик бившият шеф на Националната служба за охрана ген. Димитър Владимиров.

„Изтичат средства за хора, които не трябва да се охраняват. Пламен Георгиев на КПКОНПИ, който сам си каза, че има заплахи, по същата логика съдии и прокурор, които осъждат хора, също трябва да бъдат охранявани.“, добави Владимиров.

„Не е нужно човек да се подмазва на тези, които предприемат мерките за сигурност, а трябва да защитава позициите в името на закона.“

Ген. Владимиров уточни, че и по времето, когато той е бил шеф на НСО е имало подобни опити да се охраняват хора. „Ние ги охраняваме месец, месец и половина, МВР не потвърждава, че има развитие на сигнала и съответно се сваля охраната. Да им сложат 2-3 месеца охрана, ако толкова е нужно, но не така да се слага охрана за всеки, който „кихне“. “ подчерта ген. Владимиров.

Според ген. Владимиров, когато няма потвърждение на сигнала, самият политик вече може да си назначи, ако се страхува партийна охрана и да не е държавна.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име