Intrigi.bg Булевард Бившият: Знам истината за Мариана Попова и Георги Първанов

Бившият: Знам истината за Мариана Попова и Георги Първанов

1781
0

„Знам истината за отношенията на Мариана и бившия президент Георги Първанов. И съм ок с това. Повече няма какво да коментирам.“ С тези думи Ханес Парфлер, бившият мъж на певицата Мариана Попова, обясни, че не е бил ревнив както по време на връзката им, така и след нея.

По време на президентския мандат на Георги Първанов, се заговори, че той и певицата са изключително близки. Тогава и двамата отрекоха появилите се слухове.

Към днешна дата сомелиерът вече е превъзмогнал Марияна и отново е влюбен. Той има нова българска приятелка. „Тя не е известна. Казва се Жанет Стоянова и е една от собственичките на клуб. Много е хубаво, че сме в един бизнес. За човек, който работи друго, е трудно да разбере всички тези часове, в които работя, както и поведението, което е необходимо да имам към гостите, нещата, които трябва да правя и са част от работата ми“, допълва влюбеният Ханес.

Според него двамата с Мариана имали коренно различни характери и той дълго време се борил връзката им да просъществува. „Не се получи и се отказах. Сега виждам, че е щастлива, и се радвам“, категоричен е бизнесменът. Общото дете от двамата — Мария Магдалена, не страда от раздялата, защото има време и за двамата си родители.

Резултат с изображение за Мариана Попова и Георги Първанов

„С Мариана се запознахме случайно. Работех в Сейнт Мориц, там идваше да почива един бизнесмен Митко Събев. Станахме приятели. Той ме покани да дойда тук и да помогна с консултиране. Приех да опитаме. Първите шест месеца бях в Поморие и в Бургас, после в София дойдох. На едно събиране, на което ме покани Митко, седнахме един до друг с Мариана. Орлин Горанов ни запозна и тя много бързо забременя след това“, смее се Ханес, който решил заради любовта си да остане у нас.

„Тук е по-спокойно. Харесвам хората. Преди време работих в Сейнт Мориц, но нещо се поуморих там. Запознавал съм се с много популярни личности — Хю Грант например много обичаше да се прави на снежна топка и да се забавлява на ски пистите. Веднъж дори го почерпих с шампанско. Познавам принц Албер, Джордж Клуни, принц Рение и много други. Но тук, в България, ми харесва повече и смятам да остана“, категоричен е Ханес Перфлер пред „България Днес“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име