Intrigi.bg Свят Бившият адвокат на Тръмп: Той е лъжец, измамник, неверник, побойник, расист и...

Бившият адвокат на Тръмп: Той е лъжец, измамник, неверник, побойник, расист и хищник

347
0

Aко изключим децата му, аз познавах Доналд Тръмп по-добре от всеки друг.“

Майкъл Коен дълги години работи рамо до рамо с Доналд Тръмп като негов личен адвокат. Именно той е човекът, който настоява милиардерът да се кандидатира за президент още през 2011 г., а след това и през 2015 г. Но след като Тръмп влиза в Белия дом, връзката между двамата се разпада. Сега Майкъл Коен, малко след племенницата на Тръмп, също ще публикува своя книга за истинския човек зад медийния образ. В „Нелояелен“ Коен прави множество шокиращи разкрития за настоящия президент на САЩ.

„В някои случаи го познавах по-добре от цялото му семейство, защото съм пряк свидетел на истинския мъж в стриптийз клубове, който организира съмнителни бизнес срещи. Виждал съм всеки момент, в който той е спирал да се преструва и какъв е наистина: лъжец, измамник, неверник, побойник, расист, хищник“, разкрива Коен в откъс от книгата си. 

Той твърди, че Тръмп „няма истински приятели“ и „не вярва на никого достатъчно, че да разкрие тайните си“. „В продължение на десет години той имаше мен, а аз винаги бях зад гърба му и вижте какво се случи с мен след това“, пише адвокатът, който бе осъден на три години затвор, тъй като е помагал на Доналд Тръмп да извършва финансови измами по време на кампанията му за президент. Коен не отрича това, напротив – признава го.

„Заплашвал съм хора от негово име, разкарвах бизнес партньорите му, лъжех Мелания, за да прикрия сексуалните му изневери. Обиждах и крещях на всеки, който се опитваше да попречи на Тръмп по пътя му към властта. „От „златни душове“ в секс клуб във Вегас, през данъчни измами, до сделки с корумпирани служители от бившия Съветски съюз и залавянето и убийство на конспиратори, както и опитите да заглушат тайните любовници на Тръмп, не бях само свидетел на възхода на президента – аз беше активен и нетърпелив участник“, пише Коен.

Адвокатът потвърждава, че Тръмп е използвал помощта на Русия за да спечели изборите през 2016 г., защото „би направил всичко за да победи“. „Той беше сключил договорка с руснаците, но не по сложните начини, за които твърдят противниците му. Знам го, защото аз бях този, който координираше сделката и даваше всякаква информация на него и децата му“, твърди Коен.

Той също така казва, че е сигурен, че „трупове са били зарявани, защото самият той ги е заравял“.

Коен пише от позицията на човек, който в продължение на 10 години е бил първото обаждане на Тръмп сутрин и последното вечер. Президентът на САЩ дори му казал „Ти си семейство“. „По дяволите… повярвах му!“, ядосва се адвокатът в книгата си и обяснява, че е бил готов да направи всичко за Тръмп, дори и да поеме куршум вместо него.

След като свидетелства срещу него в Конгреса обаче Коен започва да се притеснява за живота си. Той получава стотици смъртни заплахи от поддръжниците на президента, но е категоричен, че рано или късно Тръмп също ще попадне зад решетките, освен ако не остане лидер за цял живот. Нещо, с което президента на САЩ често „се шегувал“. „Но той никога не се шегува…“, пише Коен.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/usa/2020/08/14/bivshiiat-advokat-na-trymp-toi-e-lyjec-izmamnik-nevernik-poboinik-rasist-i-hishtnik.459773

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име