Intrigi.bg Спорт Бербатов беше привикан на разпит в полицията

Бербатов беше привикан на разпит в полицията

144
0

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербетов беше привикан в Главна дирекция Национална полиция днес. Той пристигна заедно с още двама души от екипа си. След като излезе Бербатов обясни и какво се е случило по време на самия разпит, но детайлна информация отказа да съобщи.

„Разговорът мина нормално, напълно нормално. Потвърдихме това, което клубовете са ни казали. Дадохме нещата, които знаем като информация. И това беше, както е било няколко пъти вече. Така че сме свикнали на това нещо, каза Бербатов, който излезе от Главна дирекция Национална полиция в Младост 4. Бербатов излезе от сградата на полицията заедно с хората от екипа си Борис Станков и Петър Величков.

„Информацията, която сме дали, е в органите на реда. Само те могат да я кажат, да я изнесат. Предполагам е информация , която не трябва да се изнася. Но самият факт, че сме тук и сме говорили, потвърждава това, че това което клубовете са дали на нас като информация, молейки ни за някаква помощ, ние сме длъжни да го направим и затова сме днес тук.

На въпроса в какъв срок очаква развитие по случая Бербаов отговаря:“Не мога да се ангажирам със срокове, има си компетентни органи. Нашето задължение като граждани е когато ни повикат тук, да подкрепим това, което е в сигнала“.

По-рано днес Бербатов гостува в БНТ, където каза, че има стара българска поговорка, че власт не се дава, а се взима. „Дали ще успеем да вземем властта? Единствено и само със законови мерки, както е в закона и както е по Устав. Което правим и до момента. Давам пример с конгреса, който беше на 18-и и аз днес в телевизията казах. Даже прочетох какво пише в закона и в Устава на БФС – нищо не е нарушено“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име