Intrigi.bg Куриози Бейза Ходжа съвсем изперка, налапа мазен нож и сподели рецепта в мрежата!

Бейза Ходжа съвсем изперка, налапа мазен нож и сподели рецепта в мрежата!

1458
0

Aлбена Вулева посегна към хладното оръжие. Екс водещата, която отскоро изрично желае да я наричаме Бейза Ходжа, държи да покаже на всичките си 9 хиляди последователи какво вечеря. Тъй като говорим за Албена Вулева, а не за някоя бездарна простакеса тя не използва снимки, а прави цяло видео.

Ето я и нейната рецепта за целина с настърган кашкавал:

„Ще нарежа целината с ето този просташки нож. Аз имам много хубав нож с керамично покритие, но се е затрил. Може някой да го е откраднал. Ще престана да каня хора вкъщи, които ми завиждат. Който го е взел – пръстчетата да си отреже с него. Напоследък само кълна. Много ме бива! Като хвърля клетва няма връщане назад. Но да се върнем на целината. Представяте ли си какво трябва да ям, за да поддържам перфектното си, желани от всички мъже на сета тяло!. Има всякакви видове настърган кашкавал. Този не е от най-вкусните. Струва лев и тридесет и девет. Поръсвам отгоре върху целината да има – все пак да не е само нек‘ва умрела целина. Следващо –вилица сме приготвили, за да не ядем като говеда с пръсти!“.

Тук Вулева започва да ближе ножа, с който е рязала целината – целият е в кашкавал. Гледката е толкова покъртителна, че веднага Албена, пардон – Бейза, си прави колаж с ножа. И запомнете! Тя хвърля много клетви напоследък! Не я дразнете, отбелязва „България Днес“.  

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име