Intrigi.bg Актуално Без суеверия! Николета Лозанова показа бебето! (ФОТО)

Без суеверия! Николета Лозанова показа бебето! (ФОТО)

80
0

Месец след като втората дъщеричка на Николета Лозанова роди, моделката се престраши да я покаже.

Малката Борислава мята с ръчички след топла баня, увита в хавлиено халатче. Фотото умили мрежата и дори леко изненада феновете на НиЛо. Звездната красавица бе оставила впечатлението, че е строго суеверна и скоро няма да покаже снимка на бебето. Тя близо 7 месец кри бременността си, а за появата на малката Борислава проговори едва 10 дни след раждането й.

„Благодаря и на теб, Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят!“, написа в прочувствен пост тогава Лозанова. Тя сподели за тежките перипетии, през които е преминала, за да се сдобие с втора рожба, и не скри, че сега са много щастливи.

Най-въодушевена била каката. 12-годишната Никол постоянно помагала на мама, тичала за памперси и шишета и успокоявала Борислава, когато плаче. На седмото небе бил и таткото Ники Михайлов, за когото това е първо дете и очаквано бил леко стресиран.

Самата Николета пък била изключително спокойна, което се отразявало и на бебето. Тя нямала търпение скоро да я представи пред света.

Оказва се, че Николета не е толкова суеверна, а по-скоро държи на личното си пространство и интимните моменти с близките.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име