Intrigi.bg Булевард БЕЗ КОМЕНТАР! 5-годишният син на Антония Петрова показва среден пръст

БЕЗ КОМЕНТАР! 5-годишният син на Антония Петрова показва среден пръст

297
0

5-годишното момченце на Мис България Антония Петрова-Батинкова най-безсрамно показва среден пръст, докато се снима с майка си, а още по-безсрамното е, че самата миска публикува фотоса в социалните мрежи.

Безцеремонната снимка е от Малдивите, където Тоца е на почивка заедно със съпруга си Ивайло Батинков и двамата си сина – 5-годишния Благовест и 2-годишния Ивайло. Именно Бест, когото Антония редовно обича да хвали като изключително умен, самостоятелен, любознателен, абе изобщо – the best – показва неприличния жест, и дори е направил гневна гримаса.

Не става ясно за кого е средният пръст, нито защо Петрова е допуснала синът й да показва подобно „възпитание“. Още по-голяма загадка е решението на миската да публикувала кадъра.

Наши читатели също забелязаха абсурдното фото и с възмущение критикуват Антония за това, че е допуснала снимката да види бял свят.

Според запознати прекаленото парадиране от страна на родителите с финансовите си възможности, липсата на контрол и безразборното харчене на пари за всякакви прищевки, водят именно до подобно поведение у децата. „Децата, които не знаят какво е лишение, на които всичко им е позволено и които не ценят стойността на парите, израстват като нагли, невъзпитани личности, с голямо его, които не показват уважение към никого“, коментират възмутени потребители.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име